m.Chisinau,str. Uzinelor 169 L-V: 08:30 – 18:00, S: 9:00- 13:00
rourus
(022) 42 24 45(022) 42 24 46
Catalog

Controler IVR 02M, 230V, 0,37-1,5 kW

Vendor code: П3076735
in stoc
Data de verificare prețului:28.03.2022

Description

Controler Inteligent al Pompei, modelul IVR-02M, este un dispozitiv de control și siguranță, ușor de utilizat, pentru conectarea directă a pompelor submersibile monofazate, a pompelor de suprafață, a pompelor inundabile etc., cu o putere de la 0,75 KW la 1,5 KW (de la 1 CP la 2 CP), care menține o presiune constantă, setată, a apei, prin schimbarea vitezei de rotație a motorului pompei.

Modelul IVR-02M are multe moduri de operare prin adaptarea la diverse instalații electrice.
AVANTAJE DE UTILIZARE A SISTEMULUI
Eficiența energetică: economisește energie.
Protecție cuprinzătoare: sistemul are cea mai cuprinzătoare tehnologie de protejare împotrivă supracurentului, supratensiunii, subtensiunii, scurtcircuitelor, a blocării turbinelor, pompa poate fi protejată împotriva funcționării la uscat fără a fi nevoie să se instaleze sonde/senzori în puț.
Utilizarea simplă: operare ușoară, toate funcțiile pot fi dezactivate prin apăsarea unui buton, nu este necesar să se angajeze specialiști de software.
Fiabilitate pentru mulți ani a pompelor combinate: cuplul mediu și uzura arborelui sunt reduse datorită scăderii vitezei medii de rotație, ceea ce asigură o durată de viață mai lungă a pompei. Datorită funcției soft de pornire și oprire, încorporată, dispozitivul permite să elimine șocurile hidraulice (efectul șocului hidraulic înseamnă o creștere bruscă a presiunii care însoțește o oprire rapidă sau o pornire a debitului de fluid.) Posibilitatea de a controla funcționarea a două pompe care alimentează sistemul.
APLICAȚIE:
Modelul IVR-02M este util în toate cazurile când este necesară menținerea unei presiuni constante a apei în instalație, precum și controlul și protecția unei pompe sau a unui set de două pompe.
IVR-02M gestionează pornirea și oprirea automată și adaptează turația motorului la cerințele instalației.
Aplicație:
• case
• apartamente
• căsuțe de vacanță
• gospodării agricole
• alimentare cu apă de la puț
• irigarea serelor, grădinilor, câmpurilor
• colectarea și utilizarea apei de ploaie

tags:
×
Contacte
Adresa noastră:
m.Chisinau,str. Uzinelor 169
Luni—Vineri 8:30—18:00, S 9:00 -13:00
×