m.Chisinau,str. Uzinelor 169 L-V: 08:30 – 18:00, S: 9:00- 13:00
rourus
(022) 42 24 45(022) 42 24 46
Catalog

IVR-10 (030T) 400V controler, 0,37-2,2 kW

Vendor code: П3076740
in stoc
Data de verificare prețului:28.03.2022

Description

Controler Inteligent al Pompei, modelul IVR-10 S/T, este un dispozitiv de control și siguranță, ușor de utilizat, pentru conectarea directă a pompelor submersibile, a pompelor de suprafață, a pompelor inundabile, monofazate (IVR-10S) sau trifazice (IVR-10T), etc., cu o putere de la 1,1 KW la 2,2 KW (de la 1,5 CP la 2,5 CP), care menține o presiune constantă, setată, a apei, prin schimbarea vitezei de rotație a motorului pompei. Modelul IVR-10 S/T are multe moduri de operare prin adaptarea la diverse instalații electrice.
Caracteristica sa importantă care o distinge de dispozitivele populare de control de tip on/off, este:
1. Eficiența energetică. Comparativ cu metoda tradițională de alimentare cu apă, un sistem de alimentare cu apă sub presiune constantă, cu convertizorul de frecvență economisește energie între 30% -60%.
2. Utilizarea simplă: operare ușoară, toate funcțiile pot fi dezactivate prin apăsarea unui buton, nu este necesar să se angajeze specialiști de software.
3. Fiabilitate pentru mulți ani a pompelor combinate: cuplul mediu și uzura arborelui sunt reduse datorită scăderii vitezei medii de rotație, ceea ce asigură o durată de viață mai lungă a pompei. Datorită funcției soft de pornire și oprire, încorporată, dispozitivul permite să elimine șocul hidraulic (efectul șocului hidraulic înseamnă o creștere bruscă a presiunii care însoțește o oprire rapidă sau o pornire a debitului de fluid.)
4. Protecție cuprinzătoare: sistemul are cea mai cuprinzătoare tehnologie de protejare împotrivă supracurentului, supratensiunii, subtensiunii, scurtcircuitelor, a blocării rotoarelor, pompa poate fi protejată împotriva funcționării la uscat fără a fi nevoie să se instaleze sonde/senzori în puț.
5. Este posibil să se lege controlere în grupuri de pompe, până la 6 pompe. Grupul este controlat de la nivelul unui controler, selectat de utilizator ca controlerul principal, în timp ce celelalte își adaptează funcționarea la cerințele sistemului. Programarea setului este extrem de simplă și nu necesită cooperarea unui programator.
APLICAȚIE:
Modelul IVR-10S/T este util în toate cazurile când este necesară menținerea unei presiuni constante a apei în instalație, precum și controlul și protecția unei pompe care gestionează pornirea și oprirea automată de către diverse instalații electrice.
Aplicație:
• case / apartamente / căsuțe de vacanță
• gospodării agricole
• alimentare cu apă de la puț,
• irigarea serelor, grădinilor, câmpurilor,
• colectarea și utilizarea apei de ploaie,
• utilaje industriale.

tags:
×
Contacte
Adresa noastră:
m.Chisinau,str. Uzinelor 169
Luni—Vineri 8:30—18:00, S 9:00 -13:00
×